Skip to content Skip to footer

Toyo va introduce anvelope usoare pentru camioane EV

Toyo va introduce anvelope usoare pentru camioane EV

Toyo Tires va introduce pe piata interna, incepand cu data de 1 iunie a acestui an, anvelopa NANOENERGY M151 EV Rib pentru camioane usoare cu EV. Aceasta anvelopa este conceputa pentru a raspunde cererii tot mai mari de camioane EV, determinata de eforturile de decarbonizare in sectorul transporturilor.

NANOENERGY M151 EV prezinta un model asimetric special adaptat pentru camioanele EV, avand ca scop echilibrarea performantelor de tractiune si a rezistentei la abraziune la un nivel ridicat, asigurand in acelasi timp performante cu costuri reduse de energie electrica.

Toyo va introduce anvelope usoare pentru camioane EV

Prin adoptarea unui model asimetric specific EV si a unui compus NCP rezistent la uzura, Toyo spune ca M151 este conceput pentru a raspunde cerintelor unice ale camioanelor EV.

Modelul cu nervuri imbunatateste rezistenta la uzura, facandu-l deosebit de potrivit pentru vehiculele cu operatiuni frecvente de tip stop-and-go si cu cerinte ridicate de cuplu. Modelul de blocuri al anvelopei este conceput pentru a permite o acceleratie fiabila pe drumuri umede, in timp ce canelurile laterale crescute ajuta la performanta tractiunii.

Utilizand tehnologia platformei de proiectare a materialelor brevetate si un polimer nanocompozit, compania spune ca anvelopa reduce rezistenta la rulare si uzura cu 21% fata de modelele anterioare, contribuind la imbunatatirea eficientei consumului de combustibil si a longevitatii.

Sarma ecologica a talonului este, de asemenea, fabricata din materiale reciclate.

Toyo va introduce anvelope usoare pentru camioane EV

Au fost utilizate tehnici de simulare aerodinamica pentru a imbunatati designul anvelopei si pentru a reduce rezistenta la aer si performanta generala.

(via »)

Lasa un comentariu