Skip to content Skip to footer

Firestone lanseaza anvelopa de vara Roadhawk 2 ENLITEN pentru turism de vara

Firestone lanseaza anvelopa de vara Roadhawk 2 ENLITEN pentru turism de vara

Proiectata cu platforma tehnologica ENLITEN, cea mai recenta anvelopa de la Firestone ofera performante imbunatatite pentru „a face fata provocarilor zilnice” si cea mai buna aderenta pe teren umed din clasa sa, care a primit calificativul A de la UE.

Anvelopa Firestone Roadhawk 2 ENLITEN a fost conceputa pentru sezoanele de vara, oferind un kilometraj cu 20% mai mare decat anvelopa originala Firestone Roadhawk, precizeaza compania.

In conditiile in care traficul intens, franarile bruste si viteza de pe autostrada fac parte din mixul zilnic de provocari de pe sosele, Roadhawk 2 ENLITEN a fost proiectat pentru a le permite automobilistilor sa pastreze controlul asupra calatoriilor lor zilnice. Anvelopa dispune, de asemenea, de NanoPro-Tech, un compus cu continut ridicat de siliciu care asigura o rezistenta robusta la abraziune si un kilometraj mai mare.

Firestone lanseaza anvelopa de vara Roadhawk 2 ENLITEN pentru turism de vara

Anvelopa a fost dezvoltata la centrul de cercetare si dezvoltare Bridgestone din Roma si este pregatita pentru vehicule electrice, ceea ce inseamna ca anvelopa este capabila sa satisfaca atat cerintele generale de performanta ale oricarui vehicul, cat si cerintele specifice ale vehiculelor electrice.

Disponibila din ianuarie 2024 in Europa si Orientul Mijlociu, anvelopa va fi disponibila in dimensiuni de la 17 la 21 de inci; dimensiunile de 16 inci vor fi disponibile din ianuarie 2025, ducand numarul total de dimensiuni disponibile la 112. Cu 19 dimensiuni in plus fata de Roadhawk-ul original, Roadhawk 2 ENLITEN se lanseaza cu un accent sporit pe segmentul HRD/HRD+ si acopera 90% din totalul pietei MID summer.

Steven De Bock, vice president of consumer replacement and OE at Bridgestone EMIA, said, “The Roadhawk has represented the best of Firestone, and now we’ve taken it to another level by introducing the incredible capabilities of ENLITEN with the Roadhawk 2 ENLITEN. As an EV-ready tire that’s available in a wider collection of sizes, this tire’s performance benefits can be brought to many more drivers.”

(via »)

Lasa un comentariu