Skip to content Skip to footer

Goodyear Eagle F1 SuperSport R si RS aprobate pentru Porsche 911 GT3 RS

Goodyear Eagle F1 SuperSport R si RS aprobate pentru Porsche 911 GT3 RS

Goodyear a anuntat ca, in urma colaborarii continue cu Porsche, anvelopele Eagle F1 SuperSport R si SuperSport RS au fost omologate pentru masina sport Porsche 911 GT3 RS.

Anvelopele reprezinta cele mai inalte niveluri de performanta din portofoliul UUHP (ultra-ultra-inalta performanta) al Goodyear si au fost proiectate special pentru a completa capacitatile noului 911 GT3 RS.

Goodyear a creat o gama dubla de anvelope pentru Porsche 911 GT3 RS, care a fost dezvoltata pentru a maximiza performanta, ramanand in acelasi timp legala pentru drumuri.

Goodyear Eagle F1 SuperSport R si RS aprobate pentru Porsche 911 GT3 RS

Modelul SuperSport RS dispune de un compus specializat cu frecare ridicata, adaptat pentru utilizarea pe circuit in conditii de carosabil uscat, iar canelura interioara a anvelopei a fost conceputa pentru a spori stabilitatea in viraje prin optimizarea distributiei presiunii pe intreaga amprenta a anvelopei.

Eagle F1 SuperSport R ofera performante ultra ultra-inalte cu o adecvare sporita pentru utilizarea pe sosea, spune Goodyear. Anvelopa a fost conceputa pentru a oferi proprietarilor de Porsche 911 GT3 RS o optiune care se aliniaza cu preferintele si obiceiurile lor de condus.

„Suntem extrem de mandri ca am colaborat din nou cu Porsche in cadrul acestui proiect”, a declarat Johannes Moll, director general pentru consumatori OE la Goodyear EMEA.

„Un vehicul atat de extrem precum Porsche 911 GT3 RS merita o anvelopa care sa se potriveasca cu el din toate punctele de vedere. De la tractiune, viraje si performanta la franare, soferii pot simti suprafata drumului sub ei, oferindu-le incredere si placere. Goodyear a luat lectii din istoria sa in motorsport pentru a dezvolta linia de anvelope UUHP.”

Modelul Porsche 911 GT3 RS este disponibil cu urmatoarele echipari:

Eagle F1 SuperSport R N0

275/35ZR20 102Y

335/30ZR21 109Y

Eagle F1 SuperSport RS N0

275/35ZR20 102Y

335/30ZR21 109Y

(via »)

Lasa un comentariu