Skip to content Skip to footer

Yokohama Rubber va lansa anvelopa GEOLANDAR A/T4 all-terrain pentru SUV-uri si camionete

Yokohama Rubber to launch the GEOLANDAR A/T4 all-terrain tire for SUVs and pickup trucks

Compania Yokohama Co. Ltd., introduce GEOLANDAR A/T4, o anvelopa standard all-terrain cu un design agresiv care sporeste senzatia de condus off-road. Cea mai recenta achizitie a marcii GEOLANDAR de anvelope pentru SUV-uri si camionete, GEOLANDAR A/T4 va fi lansata succesiv pe pietele din intreaga lume incepand cu jumatatea anului 1924. Yokohama Rubber intentioneaza sa furnizeze noua anvelopa in 64 de dimensiuni LT- si C-metrice si sa extinda treptat gama de dimensiuni in viitor.

Urmasul anvelopei GEOLANDAR A/T G015, anvelopa standard all-terrain anterioara a Yokohama Rubber, GEOLANDAR A/T4 este a patra generatie a seriei GEOLANDAR A/T, introdusa pentru prima data in 1996. Pe langa imbunatatirea performantelor pe sosea si in afara soselei cerute de anvelopele all-terrain, noul GEOLANDAR A/T4 are un design cu o imagine mai puternica in off-road. Modelul agresiv al benzii de rulare si designul blocurilor de pe flancuri sporesc senzatia de condus off-road, imbunatatind in acelasi timp performanta off-road si rezistenta la taieturi si cioburi. Designul noului GEOLANDAR A/T4 ofera, de asemenea, performante excelente pe carosabil umed si confort in timpul conducerii pe sosea. In plus, forma revizuita a suprafetei de contact a anvelopei imbunatateste si mai mult performanta off-road, imbunatatind in acelasi timp rezistenta la uzura pe sosea. Noul design imbunatateste, de asemenea, performanta pe zapada a noii anvelope all-terrain standard GEOLANDAR, iar toate dimensiunile din gama au primit simbolul „Three-Peak Mountain Snowflake Symbol*” aplicat anvelopelor care indeplinesc standardele internationale pentru anvelopele ce urmeaza a fi utilizate pe zapada abundenta.

 Yokohama Rubber to launch the GEOLANDAR A/T4 all-terrain tire for SUVs and pickup trucks

Ca raspuns la popularitatea tot mai mare la nivel mondial a SUV-urilor si a camionetelor, Yokohama Rubber isi extinde marca GEOLANDAR pentru a include anvelope potrivite pentru utilizarea pe o gama larga de suprafete de drum, de la terenuri de autostrada la terenuri noroioase, cu game extinse de dimensiuni pentru fiecare model GEOLANDAR. In plus fata de noul GEOLANDAR A/T4 pentru toate tipurile de teren, gama diversificata a marcii GEOLANDAR include modelul GEOLANDAR X-AT pentru soferii care doresc sa isi puna la punct si sa isi imbrace vehiculele pentru condusul off-road si modelul GEOLANDAR A/T XD, vandut in America de Nord si Australia pentru utilizarea pe vehicule comerciale de mari dimensiuni, inclusiv camionete de dimensiuni mari.

Strategia privind anvelopele de consum din noul plan de management pe termen mediu pe trei ani (2024-2026) al Yokohama Rubber, Yokohama Transformation 2026 (YX2026), vizeaza maximizarea ratelor de vanzari de anvelope cu valoare adaugata mare prin extinderea vanzarilor marcii ADVAN, nava amiral a YOKOHAMA la nivel global, marca GEOLANDAR de anvelope pentru SUV-uri si camionete, anvelope de iarna si anvelope de 18 inci si mai mari. In cadrul noului plan pe termen mediu, afacerea de anvelope de consum a Yokohama Rubber continua, de asemenea, sa implementeze „Strategiile de produs si regionale” axate pe consolidarea dezvoltarii, furnizarii si vanzarilor de anvelope care raspund tendintelor specifice fiecarei piete regionale.

(via »)

Lasa un comentariu