Skip to content Skip to footer

Noua anvelopa off-road de la Petlas

Petlas a lansat o noua anvelopa off-road – Peaklander M/T. Anvelopa a fost proiectata pentru a oferi un nivel ridicat de aderenta off-road datorita blocurilor agresive de protectie a peretilor laterali care nu numai ca protejeaza anvelopa de impacturile laterale, dar ofera si o tractiune suplimentara in conditii de noroi. Pentru a asigura o rezistenta sporita a bazei in terenuri accidentate, anvelopa incorporeaza fire de centura din otel specializate.

Peaklander M/T are un model unic al benzii de rulare si blocuri de dimensiuni variate, concepute pentru a contribui la o rulare mai silentioasa si mai confortabila pe asfalt. Anvelopa include, de asemenea, ejectoare de noroi si pietre, care protejeaza impotriva intepaturilor, prevenind in acelasi timp acumularea de noroi in banda de rulare, imbunatatind tractiunea.

Un raport optimizat al golurilor este specificat pentru a creste aderenta pe teren accidentat, mentinand in acelasi timp nivelul de confort la rularea pe asfalt. Peaklander M/T se mandreste cu o structura robusta a carcasei, avand o constructie cu 2+1 straturi, cu un strat de invelis care sigileaza capetele ridicate ale straturilor si ofera rezistenta la impacturile laterale. Firele specializate ale talonului anvelopei au fost proiectate pentru a spori durabilitatea si a prelungi durata de viata a anvelopei. Designul benzii de rulare a fost calibrat pentru a oferi niveluri ridicate de tractiune pe pamant, noroi si zapada, in timp ce diversele tipuri de blocuri reduc nivelul de zgomot pe asfalt.

Peaklander M/T foloseste o compozitie unica, conceputa pentru a oferi o rezistenta ridicata la taieturi si rupturi in terenuri dificile, oferind in acelasi timp un kilometraj ridicat pe drumurile asfaltate.

Petlas produce o gama larga de anvelope pentru autoturisme, SUV-uri, camioane, autobuze, vehicule agricole si militare, echipamente industriale, vehicule off-road si aeronave; si functioneaza cu o forta de munca de aproximativ 5.000 de angajati.

(via »)

Lasa un comentariu