Skip to content Skip to footer

Bridgestone prezinta noua anvelopa de iarna Duravis Van

Anvelopa de iarna Duravis Van

Noua anvelopa de iarna premium Duravis Van Winter de la Bridgestone ofera longevitate, eficienta si siguranta remarcabile in toate conditiile de iarna.

Anvelopa de iarna Duravis Van

Ieri, Bridgestone a anuntat noua sa anvelopa de iarna premium pentru vehicule comerciale usoare. Bridgestone a lansat anvelopa Duravis Van Winter ENLITEN pentru a sprijini utilizatorii de furgonete si flotele de camioane usoare in conditiile de functionare zilnica pe timp de iarna, contribuind in acelasi timp la reducerea costului total de proprietate.

Anvelopa de iarna Duravis Van

Conform testelor independente TÜV SÜD, Bridgestone Duravis Van Winter ofera cele mai bune performante de franare si tractiune din clasa sa, atat in conditii de zapada, cat si pe gheata, pentru ca soferii sa fie in siguranta si sa detina controlul pe tot parcursul iernii. De asemenea, anvelopa pregatita pentru vehicule electrice obtine o eticheta EU Label A-grade in ceea ce priveste aderenta pe carosabil umed.

Bridgestone Duravis Van Van Winter se mandreste cu cel mai mare kilometraj in comparatie cu alte alternative premium de iarna – asa cum a dovedit TÜV SÜD – pentru a ajuta la reducerea timpului de nefunctionare a vehiculului, a costurilor si la imbunatatirea eficientei resurselor. Acest lucru este alaturi de o reducere cu 13% a rezistentei la rulare fata de predecesorul sau, crescand eficienta combustibilului/energiei pentru a reduce si mai mult costul total de proprietate si impactul asupra mediului.

Tehnologia ENLITEN

Aceste imbunatatiri semnificative ale performantelor sunt posibile datorita ENLITEN, combinatia Bridgestone de multiple tehnologii de ultima generatie care asigura imbunatatiri semnificative ale longevitatii anvelopei, fara a compromite performantele pe zapada, gheata, carosabil umed sau uscat. Noua anvelopa beneficiaza, de asemenea, de un design optimizat al modelului si de o noua formula de compozitie pentru imbunatatirea rezistentei la rulare si a aderentei pe zapada. Aceste inovatii sunt combinate cu o suprafata de contact ridicata pentru performante superioare pe gheata.

Utilizarea tehnologiei ENLITEN asigura faptul ca anvelopa Bridgestone Duravis Van Winter este pe deplin pregatita pentru vehicule electrice – indeplinind atat cerintele generale de performanta ale oricarui vehicul, cat si cerintele specifice ale vehiculelor electrice.

Dezvoltat in Europa, Bridgestone Duravis Van Winter ENLITEN va fi lansat in 19 dimensiuni, de la 15„ la 17”, incepand cu iulie 2024. Anvelopa va fi disponibila in Europa, Turcia si CSI.4 Alaturandu-se Bridgestone Duravis Van pentru vara si Duravis All Season, aceasta noua anvelopa completeaza gama premium Bridgestone pentru camionete.

In legatura cu aceasta lansare, Stefano Sanchini, vicepresedinte al departamentului Consumer Replacement la Bridgestone EMEA, a declarat: „Fiabil, robust si pregatit pentru vehicule electrice, Bridgestone Duravis Van Winter ENLITEN este proiectat pentru a raspunde nevoilor utilizatorilor si flotelor moderne de camionete. Am dorit sa cream o anvelopa de iarna pentru furgonete care sa imbunatateasca atat operatiunile zilnice, cat si sa ofere castiguri pe termen lung in materie de costuri si eficienta. Am reusit acest lucru printr-o varietate de performante de top in clasa noastra, oferind longevitate, eficienta si siguranta remarcabile in toate conditiile de iarna.”

(via  »)

Lasa un comentariu